Kasvattaja

Heikunkeikun! Täältä sivujen takaa löytyy Marika, yltiöeläinrakas naisihminen Kanta-Hämeestä Hattulasta. Asun aviomieheni, tyttäremme ja eläinkatraamme kanssa pienessä vanhemmassa omakotitalossa, luonnon loputtoman kauneuden ympäröimänä, suurten puiden keskellä- ja itikoiden ininää kuunnellen ☺

Eläimet ovat aina olleet hyvin tärkeä osa elämääni ja tuntuu, että mitä vanhemmaksi tulen, sitä suuremmin tämä vain korostuu. Eläimet ovat elämäntapani, rakkauteni ja inspiraationi. Sekä tietysti se asia, joka pitää kodin jatkuvan karvapeitteen kuorruttamana ja imurin ylityöllistettynä!

Pupuntöpöjen, hauvanhäntien ja kissan miukujen lisäksi elämääni kuuluvat muun muassa luonto loputtoman kauneutensa värittämänä, valokuvaus, kirjallisuus, kirjoittaminen ja erilaiset yhdistystoiminnat - etenkin ihmisläheisestä vapaaehtoistoiminnasta on aikojen saatossa päässyt muodostumaan jo suorastaan lähtemättömän rikastuttava elämäntapa.

Erilaiset eläinsuojeluyhdistykset ovat todella lähellä sydäntä ja näistä itselleni läheisimmäksi tunnen Rekku Rescuen, jonka toiminnassa pyrin myös parhaani mukaan auttelemaan. Olen etsinyt yhdistyksen kodittomille kaneille omia vastuuntuntoisia koteja ja minut saattaa myös bongata yhdistyksen pisteellä erityisesti Elomessujen aikaan Hämeenlinnassa. Suosittelen lämpimästi tustumaan Rekku Rescuen kotisivuihin.

Pidän kanien (kuten muidenkin eläinten) hyvän hoidon edistämistä korkealla jalustalla. Tämän vuoksi koen vuonna 2012 perustetun Suomen Lemmikkanit-yhdistyksen teemoineen läheiseksi. Yhdistys pyrkii levittämään tietoutta lemmikkikanien hyvästä hoidosta, järjestää monenlaisia tapahtumia ja julkaisee monipuolista, värikästä lemmikkikanilehteä. Tutustu yhdistykseen lisää Suomen Lemmikkikanit ry:n kotisivuilla.

Eläinsuojelu ja eläinten hyvä hoito ylipäänsä on asia, jonka koen ajatusmaailmalleni läheiseksi. Suosittelen ihmisiä tutustumaan muun muassa Suomen Eläinsuojeluyhdistysten liiton kotisivuihin sekä Suomen luonnonsuojeleluliiton sivuihin