Sijaiskoti


Aina joskus tulee tilanteita, kun kanista joudutaan syystä tai toisesta luopumaan. Toimin ensisijaisesti sijaiskotina Rekku Rescue-yhdistyksen kotia etsiville kaneille, samoin kuin otan enemmän kuin mielelläni luokseni kasvattini, joista joudutaan luopumaan ja etsin kaneille ajan kanssa uudet, sopivat kodit.

Ovi on kuitenkin auki myös kaikille muille kaneille, jotka ovat pikaisen sijoituspaikan tarpeessa ja tarvitsevat uuden kodin. Toivon luoksemme saapuvien kanien oleva terveitä, sillä sairaita kaneja en missään tapauksessa luovuta eteenpäin.

Rekku Rescuen jo uusiin koteihin muuttaneita sijaiskotilaisia
Etsin kauttani kotia etsiville kaneille uudet kodit samalla tarkkaavaisuudella kuin kaikille omillekin kasvateilleni - vastuuntuntoiset kodit ovat ehdoton edellytys ja etenkin aikuisille kaneille voi toisinaan olla tärkeää löytää juuri tietyntyyppinen koti.

Mikäli joudut luopumaan kanista syystä tai toisesta ja etsit sille väliaikaiskotia, voit ottaa minuun yhteyttä. Kanin saapuessa luoksemme, kuulen mielelläni siitä niin paljon kuin tiedossa on, sillä kaikki etukäteistiedot auttavat oikeanlaisen kodin etsinnässä.

marenkia@hotmail.com